Personvern

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://lakkfikser.no

Kontaktskjemaer

Bruker du kontaktskjemaet på vårt nettsted for å kontakte oss, så betyr det at vi mottar informasjon fra deg, altså opplysninger fra deg. Denne informasjonen er det du selv som fyller inn. Dette er informasjon som Navn, Epostadresse og Telefon. Informasjonen er nødvendig for oss for å kunne behandle saken som blir meldt inn av deg. Denne informasjonen får vi tilsendt på mail, og det oppbevares frem til saken er ferdig behandlet. Informasjonen blir ikke brukt til markedsføring. Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til.

Informasjonskapsler

Hvis du fyller ut skjemaer på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn og e-post. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet.

Analyse

Vi bruker ikke verktøy for analyse av bruksmønstre på vårt nettsted.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke opplysninger med noen med mindre annet er avtalt med deg.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvis du har benyttet vårt kontaktskjema, kan du be oss om å slette din henvendelse.

Vår kontaktinformasjon

post@lakkfikser.no

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Eneste personopplysning vi kan motta fra deg er det du skriver på vårt kontaktskjema. Denne opplysningen får vi tilsendt på epost. Dette blir ikke delt med noen andre, og oppbevares så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til. Du kan når som helst be oss om å slette din henvendelse.

Vi bruker HTTPS, dette er en kommunikasjonsprotokoll som støtter sikker kommunikasjon over et datanettverk. Protokollen sikrer at man kommuniserer med riktig nett-tjeneste og at informasjonen som overføres ikke kan overvåkes eller endres. Du kan lese mer om HTTPS på https://snl.no/HTTPS.